Placi pentru microtitrare, 50 buc, Deltalab

188.02 lei tva inclus

Ambalaj: cutie x 50 placi de microtitrare

WhatsApp us
SKU: 729 Categorie:

Descriere

Plăci de microtitrare, sterile Placă standard 96 din polistiren limpede. Sunt disponibile trei modele cu diferite forme ale godeurilor.

În termeni generali, plăcile cu fund plat sunt utilizate atunci când este necesară citirea optică (de exemplu, folosind un spectrofotometru); plăcile de fund rotunjite și conice sunt foarte utile atunci când este necesară recuperarea totală a probei; de asemenea, oferă performanțe mai bune decât plăcile cu fund plat pentru separarea probelor prin centrifugare.

Câteva aplicații: – Diluare – Pregătirea probei în serie – Precipitarea proteinelor – hemaglutinare – Plăcile inferioare conice pot fi utilizate pentru fixarea complementului – Plăcile cu fund plat sunt, de asemenea, potrivite pentru creșterea celulelor în suspensie și pentru aplicații ELISA, atunci când nu este nevoie de o placă pretratată (care îmbunătățește aderența antigen-anticorp la suprafața plăcii)

Aceste plăci pot fi acoperite și cu ajutorul covorașului de etanșare sau a foliei de etanșare adezive. Ambalate individual.

Informații suplimentare

Placa cu fund

in U, in V, Plat