Test Antigen Covid-19, potrivit pentru copilul tau – 1 test

11.90 lei tva inclus

 

 

Pentru Autotestare

Detectează chiar și cele mai noi tulpini de SARS-COV-2

Tampon nazal de dimensiune redusa
• rezultate în maxim 15 minute
• acuratețe 98,95%

WhatsApp us
SKU: 247 Categorie:

Descriere

Test Antigen Covid-19, potrivit pentru copilul tău

Primele teste rapide Antigen pentru diagnosticarea Covid-19 prin derogare de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România pentru Autotestare – utilizare personală.

Noul kit de testare rapidă Antigen Kids dezvoltat, produs și comercializat de către DDS Diagnostic este adaptat pentru a putea fi utilizat cu ușurință și încredere pentru copii. Fiind concepute astfel încât copiii să nu resimtă disconfort în momentul recoltării de către un părinte, testele facilitează testarea periodică a acestora pentru virusul SARS-CoV-2.

Testele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Tamponul nazal se introduce doar 2-3 cm în fiecare nară. Procesul de recoltare este identic cu acela prin care, cu un tampon, “se curăță” interiorul nării, nu irită și nu creează niciun fel de neplăcere persoanei care dorește să se testeze.
Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Proteina țintă este aceeași atât la tulpinile inițiale cât și la noile tulpini. Testele Antigen Plus pot detecta proteina țintă în cantități foarte mici din probă, de ordinul nanogramelor.

Ușor de utilizat și foarte eficiente, testele Antigen indică infecția la persoane simptomatice cât și asimptomatice, având performanțe de diagnostic similare cu testul RT-PCR.

Testare, apoi îmbrățișare! 

Caracteristicile Teste Antigen Kids Covid-19:

  • Timp de reacție 10-15 minute
  • Sensibilitate relativă: 98,77%
  • Specificitate relativă: 99.03%
  • Acuratețe: 98,95%
  • Repetabilitate intra si inter assay: 100%
  • Poate indica infecția în faza acută a bolii
  • Poate indica infecția și la persoane asimptomatice, dacă infecția este activă
  • Nu dă interferențe cu virusul gripal

Experiența dobândită în cercetare-dezvoltare de-a lungul anilor a dus la obținerea acestor teste ai căror parametri de calitate sunt susținuți de validarea includerii pe lista oficială a CE de soluții medicale de diagnostic in vitro pentru COVID-19.

 

Produsul dezvoltat și comercializat de DDS Diagnostic este singurul Autotest din România pentru diagnosticarea Covid-19, prin derogare de către ANMDMR pentru uz personal.

Informații suplimentare

Producător

DDS Diagnostic