Tuburi stocare culturi microbiologice. 100 buc. Deltalab

1,176.91 lei tva inclus

Ambalaj : 1 cutie x 100 tuburi stocare culturi

WhatsApp us
SKU: 699 Categorie:

Descriere

Trusa contine : cutie cu capac , 100 tuburi cu volum de 2 ml ce contin 25 bilute poroase, cu bulion de conservare

CRYOINSTANT: margele poroase pentru conservarea culturilor microbiologice CryoInstant este un excelent sistem de conservare pentru depozitarea culturii microbiologice (de exemplu ciuperca în faza de sporulare), constând din criofiole de 2 ml care conțin 25 de mărgele poroase și bulion adăugat de crioconservant.

Cu aceste fiole putem: – Obțineți un sistem de stocare perfect pentru congelare. – Obțineți până la 25 de replici din microorganismul original, pentru a le folosi pe parcursul mai multor ani – Ușurează recuperarea tulpinii stocate, stricând o perlă inoculată direct pe mediul solid – Preveniți modificările și dezghețarea/înghețarea repetitivă a restului de margele – Evitați creșterea gheții la recuperare, – Îmbunătățiți ratele de recuperare a culturilor congelate prin adăugarea de crioconservant în bulion – Minimizați riscul de contaminare încrucișată, – Economisiți spațiu în congelatoare la depozitare.

Criovialele cu filet exterior sunt realizate din polipropilenă. Suprafața lor interioară netedă previne contaminarea. Capacele lor includ o șaibă din silicon pentru a asigura o etanșare pozitivă împotriva scurgerilor. Tuburile și capacele rezistă până la –190 ºC. Pentru a ușura clasificarea probelor, oferim posibilitatea de a obține criovioane cu capace și margele în cinci culori diferite: fiecare cod afișează capace și margele dintr-o singură și aceeași culoare (cu excepția codului 409113/6, care este un sortiment) , permițând o identificare rapidă și ușoară a probelor și oferind un sistem prin care utilizatorii pot codifica diferite specii bacteriene, diferite probe, diferite laboratoare etc.

Și chiar mai mult: cu inserții cu coduri de culoare se poate face o clasificare suplimentară. Criovialele sunt prezentate în cutii de carton (rezistente la –100 ºC; dimensiuni: 150x150x55 mm) cu 100 de unități; cutiile sunt descrise în continuare la pagina 202. Fiecare cutie este furnizată ambalată în plastic și etichetată cu codul de referință, lotul, data de expirare și specificând culoarea capacelor și margelelor. Perioada de valabilitate: 48 luni. Steril la autoclav.