Chlamydia Chlamytop, Biosynex Test – Kit 20 teste

239.19 lei tva inclus

Aceste teste se vând doar clinicilor și laboratoarelor medicale

Ambalare: 20 teste/kit

Prețul este pe kit

WhatsApp us
SKU: 527 Categorie: Etichetă:

Descriere

Test Chlamytope Biosynex, 20 de teste.

Eficient. Manevrare ușoară.

Rezultate în 15 minute.

Performanțe ridicate: – sensibilitate: 98,9% – specificitate: 92,5%

Test rapid pentru detectarea antigenului clamidial din tampoane umane. Cartușe de testare individuale, ambalate separat. Test rapid pentru detectarea calitativă a antigenului clamidial din tampoane cervicale la femei și din tampoane uretrale sau probe de urină la bărbați.

Testul rapid Chlamydia (tampon / urină) este un test imunologic cromatografic rapid pentru detectarea calitativă a Chlamydia trachomatis din tampoane cervicale la femei și din tampoane uretrale sau probe de urină la bărbați.

Testul rapid Chlamydia (tampon / urină) este un test imunologic calitativ, cu flux lateral, pentru detectarea antigenului chlamidial din tampoane cervicale la femei și tampoane uretrale sau specimene de urină la bărbați.

Zona de testare este acoperită cu anticorpi specifici pentru antigenul clamidial. În timpul testării, soluția de antigen extras reacționează cu anticorpii clamidiali care sunt aplicați asupra particulelor de testat.

Amestecul călătorește pe bandă și reacționează cu anticorpul anti-chlamydia de pe membrană, determinând formarea unei linii colorate în zona tatuajului.

Prezența acestei linii colorate în zona de testare înseamnă un rezultat pozitiv, în timp ce absența sa înseamnă un rezultat negativ.

Ca parte a verificării evoluției corecte a testului, este foarte important ca o linie colorată să apară în zona de control.

Prezența sa indică faptul că cantitatea corectă de eșantion nu a fost transportată și creșterea a fost corectă.

Numai pentru diagnosticarea profesională in vitro.


Producător Biosynex Franța

Informații suplimentare

Producător

Biosynex